Zvířata jsou to nejčistší, co Země kdy zrodila..

Krmení psa, granule či BARF

14.01.2013 18:55

Krmení psa je častá otázka. Každý chovatel má svůj názor na krmení granulemi i syrovou stravou. Oboje má svá pro i proti. Pak je na vás, jestli dáváte přednost svému pohodlí nebo přáním vašich čtyřnohých kamarádů.

 

Když k nám přišel první pes, krmilo se těmi velkoobchodními granulemi. Ovšem chvíli po té jsem přišla na to, že tyhle granule stojí za dvě věci..

Tak jsme začali kupovat Calibru, Acanu atp. Naše Dastynka baštila všechno se stejnou chutí, takže jsme to až tak neřešili. Občas jsme jí uvařili kolínka s masem atp.

 

Pak přišla Ashinka. Nežravka. Nechtěla prakticky žádné granule, jen když jsme jí na ně dali něco dobrého. Ať už jogurt, mlíko, kus konzevry.. A tak jsem hledala dál. A našla BARF. BARF je v podstatě krmení našich čtyřnožců jejich přirozenou stravou. Jde o mnoho znalostí, které jsme museli doma trochu pochopit atp. Sami to stále kombinujeme. Když někam jedeme je snazší vzít granule.

 

O BARFu je mnoho dalších článků a další podle mě už není třeba. :-)

Pár odkazů na zajímavé články:

www.barfclub.eu/

www.baron.cz/pes/prirodni-lekarna/clanky/vyziva-psa-jidelnicek-prirozene-syrove-stravy/i-0

www.muj-pes.cz/vyziva/barf-532.html

 

Diskuze, kde vám poradí zkušení chovatelé ale i lidé co mají pejsky pro zábavu, jsou všude možně. Na lide.cz i na facebooku. Stačí hledat a případně napište :-)

janniewa

Vyhledávání